Δραστηριότητες

Μελέτη

Δουλεύουμε με συστηματικό και μεθοδικό τρόπο, βήμα προς βήμα, εκπαιδεύοντας το κάθε παιδί να γίνει ανεξάρτητο και υπεύθυνο ως προς τη μάθησή του. Ο τελικός στόχος είναι το παιδί να εκπαιδευτεί να μελετά σωστά, επικεντρώνοντας στα ουσιώδη, έτσι ώστε να είναι σε θέση αν διαβάζει μόνο του όλα του τα μαθήματα.

Καθημερινό Πρωινό Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης

Για παιδιά 2-4 ετών.

Νέες δραστηριότητες!

"Συμφωνία Παιχνιδιών"
Τραγούδια, Μουσική, Παιχνίδια με πραγματικά αντικείμενα για βρέφη 6-17 μηνών και τους συνοδούς τους!
"Υλικά Παραμυθιών"
Ένα παραμύθι, μια ιστορία κι έτοιμη η σκηνή για θέατρο, ήχους, μουσική. Πρωτότυπες αφηγήσεις παραμυθιών μας οδηγούν στη μουσική και στα παιχνίδια, για παιδιά από 3 χρονών.
"Τι έχουμε για απογευματινό;"
Ένα μοναδικό πρόγραμμα μαγειρικής για παιδιά από 3 χρονών
"Με μια σταλιά παιχνίδι, ταξιδεύω"
Πρωτότυπα, αυτοσχέδια παιχνίδια με αντικείμενα καθημερινής χρήσης μας οδηγούν στο χορό, στους ήχους σε δημιουργίες μοναδικές! Για παιδιά από 18 μηνών - 4 ετών και τους συνοδούς τους.
"1 κόσμος 1000 δημιουργίες"
Τμήμα κατασκευών για ενήλικες

Μια μοναδική συνάντηση δημιουργιών απο ανακυκλώσιμα και μη υλικά , ειδικά σχεδιασμένη για “μεγάλους” καλλιτέχνες.

H διακοσμητική τεχνική με χάρτινα μοτίβα, η αλλαγή της όψης αντικειμένων από ξύλο, χαρτί, γυαλί, πέτρα, πηλό, μεταλλικές ή πλαστικές επιφάνειες, το χρώμα και άχρηστα υλικά, μας εμπνέουν να δημιουργήσουμε!!!

Ειδικότερα χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνικές, όπως το decoupage για να δημιουργήσουμε αντικείμενα για το σπίτι, κοσμήματα και αληθινά έργα τέχνης.

"Σάββατο πρωί με δημιουργικό παιχνίδι"
Σάββατο 11:00 - 13:00 δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά από 2,5 χρονών.